Alle documenten rondom beheer of onderhoud online

Maak hier uw account aan, zodat al uw documenten veilig online komen te staan en voor iedereen inzichtelijk is.

Sprinkler

Bij brandbeveiligingsinstallaties is het van het grootste belang dat deze op regelmatige basis worden onderhouden. U moet er niet aan denken dat in het geval van een calamiteit de installatie niet werkt.

De sprinklerinstallatie zorgt direct voor het blussen van de brand en zorgt daarnaast ook voor een directe melding aan een meldcentrale. Omdat de blussende werking van de sprinklerinstallatie onmiddellijk na detectie van een brand begint, wordt een grote uitbreiding van een brand voorkomen en daarmee de schade beperkt. De op een sprinklerinstallatie aangesloten sprinkler meldcentrale zal onmiddellijk een brandmelding doorsturen naar de alarmcentrale van de regionale brandweer. Het is dus van het grootste belang dat deze beide onderdelen goed werken.

Log IP zorgt ervoor dat alle documenten die horen bij sprinkler installaties online gedocumenteerd zijn. Daarnaast zorgt het signaleringssysteem dat er een melding wordt gedaan wanneer certificaten of de onderhoudsdata verlopen zijn.

Ook leveranciers kunnen met toestemming van de klant onderhoudsrapporten en zelfs werkbonnen, direct in het systeem van de klant uploaden.