Alle documenten rondom beheer of onderhoud online

Maak hier uw account aan, zodat al uw documenten veilig online komen te staan en voor iedereen inzichtelijk is.

Mijn Digitaal Logboek

Door in te loggen in Mijn Digitaal Logboek komt u in uw eigen digitale beheers omgeving. Deze online beheertool kan worden ingezet op een wijze die voor u het beste past. Log IP onderscheidt verschillende niveaus van ondersteuning bij het inrichten en gebruiken van de tool. De beheertool kan aangepast worden aan uw organisatie en wensen. De keuzes kunnen desgewenst per locatie en/ of eindgebruiker anders zijn. Het systeem kan zo worden ingericht dat diverse rechten kunnen worden toegekend.

Wanneer u bijvoorbeeld werkzaam bent in een zorginstelling, dan werkt u waarschijnlijk met uiteenlopende organisaties en leveranciers. Zij hebben allemaal hun eigen wensen en behoeften qua beheerssystemen. Denk bijvoorbeeld aan procedures bij alarmering. Al deze procedures moeten goed in kaart zijn gebracht en goed op elkaar afgestemd. Binnen de Log IP omgeving kunt u alle partijen die met procedures rondom alarmering te maken hebben aan elkaar koppelen. Zo voorkomt u niet alleen dat partijen langs elkaar heen werken, u voorkomt ook dat procedures niet up to date zijn, maar het meest belangrijke is dat u hiermee de veiligheid van bewoners op orde heeft. Dat geeft een prettig gevoel.

Al deze organisaties en leveranciers kunt u toegang geven tot uw online beheer omgeving. We komen graag langs om al deze procedures met u door te nemen.