Alle documenten rondom beheer of onderhoud online

Maak hier uw account aan, zodat al uw documenten veilig online komen te staan en voor iedereen inzichtelijk is.

Digitaal Logboek

Log IP is een digitaal logboek of een veiligheidsbeheer omgeving waar u uw documenten kunt beheren en uw onderhoudsmomenten kunt borgen.

Digitaal logboek

Wij zorgen ervoor dat alle documenten op het gebied van veiligheid digitaal worden opgeborgen. U kunt te allen tijde én waar u maar wilt deze documenten raadplegen of opbergen.

Of het nu gaat om documenten voor uw lift, cv-ketel, brandmeldinstallaties, schuif- en draaideuren, sprinklerinstallaties, BHV, EHBO, legionella, het maakt niet uit waar het voor is. Als het met veiligheid of onderhoud te maken heeft, bent u bij Log IP aan het goede adres.

Onderhoudsdocumenten digitaal logboek

Naast het opslaan van al deze documenten is het ook mogelijk om uw onderhoudsmomenten via Log IP te beheren. Installaties hebben op regelmatige basis onderhoud nodig. Een hele klus om alles handmatig bij te houden. Vandaar dat we de mogelijkheid hebben ingebouwd om al uw onderhoudsmomenten in Log IP vast te leggen. Wanneer het moment van onderhoud is aangebroken, geeft het systeem een automatische melding aan de verantwoordelijke persoon. Zo hoeft u nooit meer handmatig bij te houden wanneer welke installatie aan de beurt is.

Wanneer u al deze documenten door ons in laat voeren of scannen, kunt u bijna letterlijk achterover gaan zitten. Nadat wij uw documenten in het Log IP systeem hebben ingevoerd, weet u precies hoe uw veiligheid er voor staat. Zo weet u of alle documenten compleet en up-to-date zijn, welke documenten ontbreken en wanneer welke actie ondernemen moet worden, waar al actie op ondernomen had moeten worden en of alles voldoet qua onderhoud.

Ook leveranciers van producten op het gebied van veiligheid, of van producten waar regelmatig onderhoud bij plaats moet vinden, kunnen gebruik maken van onze online beheer omgeving. Zij kunnen hun klanten adviseren om signaleren van onderhoud van hun producten onder te brengen in het digitaal logboek van Log IP.