Alle documenten rondom beheer of onderhoud online

Maak hier uw account aan, zodat al uw documenten veilig online komen te staan en voor iedereen inzichtelijk is.

Digitaal logboek brandmeldinstallatie

Het digitaal logboek brandmeldinstallatie voldoet aan de laatste norm NEN 2654-1 van mei 2015. Zo is ook het jaarlijks beheer in dit logboek verwerkt. Uniek aan dit logboek is dat u samen met uw onderhoudsbedrijf in dezelfde omgeving werkt.Brandmeldinstallatie

Het logboek is verkrijgbaar via partners van Log IP. U kunt via ons in contact worden gebracht met een lokale partner of uw onderhoudsbedrijf met ons in contact brengen.

Meldingen digitaal logboek brandmeldinstallatie

Als het nodig is om maandelijks, vier / acht maandelijks of jaarlijks beheer uit te voeren, krijgt de beheerder of het bedrijf waar u deze werkzaamheden aan uitbesteed automatisch een bericht.

Ook is het mogelijk om berichten te ontvangen als er wijzigingen worden aangebracht, zoals: uploaden van nieuwe documenten, brandmeldingen en overschrijden van prestatie eisen.

Nadat uw huidige papieren logboek is gedigitaliseerd, bespaart u veel tijd met het bijhouden van alle taken. U krijgt inzicht in de prestaties en kunt makkelijker ontdekken waar onechte en ongewenste meldingen (loze meldingen) vandaan komen. Samen met uw onderhoudsbedrijf kunt u kijken naar oplossingen. Het is zelfs mogelijk om een einddatum aan een oplossing te koppelen, zodat u een heldere actielijst krijgt.