Alle documenten rondom beheer of onderhoud online

Maak hier uw account aan, zodat al uw documenten veilig online komen te staan en voor iedereen inzichtelijk is.

Archiveren

Onderwerp: - Reacties

Het proces van veiligheid en beheer is een proces wat voortdurend aandacht nodig heeft. Niet alleen van u als eindverantwoordelijke, maar ook van uw medewerkers, leveranciers en andere betrokken partijen. Door veranderingen binnen uw organisatie of veranderingen binnen de overheid qua wet- en regelgeving moet u continue alert zijn of alles up-to-date is.

We snappen heel goed dat het inscannen, invoeren en archiveren van deze documenten best een pittig karwei kan zijn en dat u daar tegenop ziet. Bij Log IP nemen we graag een groot gedeelte van deze zorg bij u uit handen. Wij weten als geen ander welke documenten nodig zijn voor optimale veiligheid. Wij kunnen al uw documenten invoeren en inscannen. Zo weet u hoe u er voor staat.

We geven antwoord op vragen als: zijn alle documenten compleet en up-to-date? Welke documenten missen? Waar moet wanneer actie op worden ondernomen? Waar had al actie op ondernomen moeten worden en hoe kan dit alsnog gedaan worden? Voldoen alle documenten voor wat betreft onderhoud?

Wij zorgen ervoor dat u als verantwoordelijke bijna letterlijk achterover kunt zitten. Niet helemaal natuurlijk, want als er een melding komt uit ons systeem, dan moet er nog steeds actie worden ondernomen. U weet echter wel dat wanneer deze actie ook wordt ondernomen en goed uitgevoerd, dat uw veiligheid en beheer optimaal up to date is.


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *